depilconcept.hr

O nama

TKO SMO MI?

Koža odražava unutarnje i vanjsko blagostanje svake osobe. 
Svjesni smo važnosti ovog organa, zato u DepilConceptu koristimo najbolje tretmane i tehnologije za njegu vaše kože i postizanje svih vaših specifičnih ciljeva. 

S više od 15  godina iskustva u području fotoepilacije i fototerapije, Depilconcept ima cjelovitu ponudu usluga i rješenja za trajno uklanjanje dlačica i njegu kože prilagođenih i dostupnih svima.

Sve to uz sigurnost i povjerenje koje mogu pružiti samo stručnjaci u ovom području. Prioritet su nam naši klijenti i zato svakodnevno radimo na tome da se osjećaju sigurni u svojoj koži i tijelu. 

NAŠA POVIJEST?

2007. godine odlučili smo kreirati novi način gledanja na njegu zdravlja i ljepote te donijeti novi koncept kvalitetnog estetskog i fototerapijskog tretmana na slabo razvijeno i nedostupno tržište. Cilj je bio pružiti visokokvalitetne i učinkovite rezultate koji će biti dostupni i pristupačni većini klijenata.

DepilConcept je stvoren kako bi trajno uklanjanje dlačica i fototerapiju učinio dostupnima svima te Vam omogućio rješavanje problema dlačica i kože najsuvremenijim tehnologijama i uz pomoć specijaliziranih stručnjaka.

Ovaj novi način gledanja na ljepotu bio je dobra odluka što dokazuje rast naše mreže centara u sustavu franšize, koja već ima više od 180 centara u svijetu. Nastavljamo rasti sa solidnim međunarodnim projektom i našom prisutnošću u mnogim zemljama, poput Portugala, Brazila, Poljske, Slovačke i Češke, Irske i Sjeverne Irske, Srbije... a od sada smo prisutni i u Hrvatskoj! Mi smo tržišni lider u Portugalu i Poljskoj i kontinuirano rastemo u drugim zemljama s našim zastupstvom. Ovaj rast podupiru vrijednosti i stupovi brenda te usmjerenost na kvalitetu usluge, što dokazuje više od 200.000 klijenata koji posjećuju naše klinike svake godine.

Tehnologije i kvaliteta su naša sadašnjost i bit će naša budućnost! Koristimo najnoviju jedinstvenu tehnologiju za uklanjanje dlačica diodnim laserom 4 TEC , s obzirom na najbolju, najkvalitetniju uslugu i zadovoljstvo kupaca. Želja nam je dovesti naše salone na što više mjesta i za što više ljudi. Želimo pridonijeti vašem blagostanju i vratiti vam samopouzdanje, čineći vaš svakodnevni život ugodnijim i lakšim.

VIZIJA

Želimo da se svi ljudi osjećaju dobro u svojoj koži

 

MISIJA

Poboljšajte povjerenje i samopouzdanje klijenata, pružite im najbolje rezultate i pomozite im da imaju glatku i zdravu kožu kako bi mogli uživati ​​u svakom trenutku svog života.

 

VRIJEDNOSTI

Vrijednosti koje definiraju principe rada DepilConcepta su:
Povjerenje
Posjedujemo kvalificirane stručnjake i certifikate o jamstvu rezultata koji našim klijentima daju potrebnu sigurnost.
Dinamika
Mi smo brand mladog duha koji se lako prilagođava zahtjevima tržišta.
Osobni i profesionalni razvoj
Razvijamo vještine, obučavamo naš tim i podržavamo poslovanje.
Kvaliteta
Nudimo usluge trajnog uklanjanja dlačica koje djeluju!

ŠTO NUDIMO?

Inovativni tretmani i usluge visokokvalitetne epilacije i fototerapije primjerene širokom rasponu tipova kože, kao i potrebama lica i tijela.

KAKO?

Kombinacijom najnovijih tehnologija sa specijaliziranim i obučenim stručnjacima koji analiziraju svaki slučaj na jedinstven način, preporučujući najprikladnije i osobno rješenje.

ZAŠTO?

Vjerujemo da su dobrobit, zdravlje i ljepota suštinski povezani i pridonose poboljšanju samopouzdanja i kvalitete života naših klijenata.

 

CERTIFIKAT JAMSTVA REZULTATA 

JAMSTVENI CERTIFIKAT DEPILCONCEPT jedinstven je na tržištu i stavlja nas ispred svih drugih salona i klinka odnosno davatelja navedenih usluga na tržištu.  Razvijen je kako bi zajamčio najvišu kvalitetu usluga koje se pružaju korisnicima centara DepilConcept. Ova potvrda jamči da će u iznimnim slučajevima kada postignuti rezultati ne postignu željene rezultate, zbog vanjskih čimbenika, kupci imati pristup dodatnim tretmanima po nominalnoj cijeni kako bi im se omogućilo postizanje željenog cilja.
 
Ovaj dodatni dokument znači maksimalnu transparentnost i sigurnost za sve korisnike DepilConcepta, potvrđuje visoku kvalitetu usluge i osigurava postizanje najboljih mogućih rezultata trajnog uklanjanja dlačica, uzimajući u obzir individualna stanja tijela, dob kupca i tehnologija diodnog lasera koja se koristi u DepilConceptu.

DepilConcept jamči svim klijentima praćenje i procjenu učinaka tretmana u svakoj fazi  te konzultacije tijekom petog i desetog tretmana. U slučaju izostanka vidljivih promjena u vidu smanjenja dlakavosti ili usporavanja rasta dlačica - nakon preporučene serije postupaka, nastavak tretmana je zagarantiran do postizanja željenih rezultata po pojedinačnoj simboličnoj cijeni za svaku zonu tijela.

Kako aktivirati certifikat?

Za aktiviranje potvrde o jamstvu rezultata, tijekom terapije moraju biti ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • održavanje redovitosti tretmana u skladu s podacima u kartici klijenta;
  • ne koristiti hormonske lijekove ili dodatke prehrani za jačanje rasta kose, kože i noktiju;
  • pridržavanje preporuka nakon zahvata kod kuće, vezano uz njegu kože i pripremu kose;
  • dobivanje pisanog pristanka od DepilConcept Hrvatska
Da biste saznali više, posjetite svoj DepilConcept centar