depilconcept.hr

Naši postupci i tretmani

Upoznajte sve naše tretmane i postupke

Mi smo stručnjaci za trajno uklanjanje dlačica. Saznajte više o najučinkovitijim i najugodnijim tretmanima kojima možete počastiti svoju kožu kod nas. Jamčimo da su vaše zadovoljstvo i dobrobit naš najveći prioritet. Želimo učiniti da se osjećate sjajno u vlastitoj koži!
Uz bezbolno trajno uklanjanje dlačica s jamstvom rezultata, fokusirani smo na cjelokupno zdravlje kože i prateće tehnike. To nam omogućuje da se razlikujemo od konkurencije.

Odaberite odgovarajuću kartu iz naše ponude i pročitajte o tretmanu i zahvatu koji Vas zanima:

Dugotrajno uklanjanje dlačica najnovijim 4D Tec Laser diodnim laserom

Epilacija diodnim laserom trenutno je najpoznatija i najučinkovitija metoda trajnog uklanjanja dlačica. Diodni laser najnaprednija je i specijalizirana kozmetička oprema za učinkovite tretmane epilacije. Svjetlost koju stvara laserski emiter uređaja apsorbira melanin koji se nalazi u folikulu dlake, zbog čega je struktura folikula dlake narušena. Zahvat diodnim laserom potpuno je siguran i ne zahtijeva od klijenta nikakav period oporavka.
Više informacija

Fotopomlađivanje E-LIGHT (IPL+RF) [Fotopomlađivanje]

Neinvazivno pomlađivanje kože. Posebno odabrana IPL svjetlosna zraka stimulira fibroblaste - stanice kože odgovorne za proizvodnju kolagena i elastina. Prirodni procesi regeneracije pokreću se povećanjem temperature u koži. Povećava se proizvodnja vlakana, što pomaže u održavanju mladolikog izgleda. Poboljšava se i mikrocirkulacija krvi, zahvaljujući čemu je koža bolje nahranjena i oksigenirana. Drugi učinak je smanjenje blagih diskoloracija i ožiljaka.
Više informacija

Učinkovito liječenje akni

IPL svjetlost koju emitira glava uređaja apsorbiraju strukture prisutne u Propionibacterium acnes - bakteriji odgovornoj za nastanak akni. Energija koju apsorbira zračenje uništava bakterije i sprječava daljnji razvoj promjena. Osim toga, IPL tretmani doprinose značajnom smanjenju aktivnosti lojnih žlijezda (smanjenje lučenja sebuma), smanjenju pora i regeneraciji ružnih ožiljaka od akni.
Više informacija

Reduciranje krvnih kapilara i hiperpigmentacije

Svjetlost koju emitira IPL uređaj apsorbira hemoglobin, tvar u krvi. Kao i kod fotoepilacije, i ova boja se uništava zbog unošenja velike doze energije, koja oštećuje okolna tkiva – stijenke krvnih žila. Nakon otprilike desetak dana tijelo metabolizira oštećena tkiva i spirala postupno blijedi.
Više informacija

ConceptPlus prirodna kozmetika

Concept+ je prirodna kozmetika, nastala kao odgovor na potrebe klijenata DepilConcepta! Proizveden isključivo od tvari dobivenih iz organskog biološkog uzgoja, bez umjetnih dodataka, nije testiran na životinjama i odlikuje se izuzetnom biotehnološkom kvalitetom. Kozmetika se temelji na aktivnim tvarima morskog podrijetla. Proizveden od strane ekskluzivnog proizvođača kozmetike u Francuskoj.
Više informacija